Postgresql table didn't connect

I’m trying to connect to postgresql, the problem is that the connection is there but when I try to load table it doesn’t see anything, I used another Linux server to connect to the database remotely, the connection was successful. I can also see table ‘leads’:

[root@cloud-dd518a ~]# psql -h cloud-b4de20.managed-vps.net -U dbmagnetmint_user -d dbmagnetmint_database
Password for user dbmagnetmint_user:
psql (14.12, server 14.11)
Type "help" for help.

dbmagnetmint_database-> \dt
           List of relations
 Schema | Name  | Type  |    Owner
--------+-------+-------+--------------
 public | leads | table | dbmagnetmint
(1 row)

Welcome to the Make community!

We are unable to see how you’ve set up your connection, so it’s not possible to provide specific advice about your situation.

For technical issues or bugs like this, directly contacting support can often lead to a faster resolution. They have access to your specific account details, scenario and scenario logs, server-side logs, and internal tools and resources, which allows them to investigate more thoroughly than what you have access to. Additionally, sharing sensitive information about your situation might not be suitable for an open forum discussion.

You can open a new ticket, or if you are unable to login for some reason, you also can reach support using the contact form on the website.

If you manage to get your issue resolved with support, we’d still love to hear about it! Sharing your solution on the forum can help others facing similar problems.

samliewrequest private consultation

Join the unofficial Make Discord server to chat with us!

2 Likes