Facebook Lead Ads not working

Hello,

I have an issue with the “Facebook - Lead Ads” module.
I’m an agency doing Facebook Ads for customers, I use Make to collect Leads I generate on Meta and send them to a CRM, Google Sheets or whatever.

Recently I’ve noticed that my scenarios aren’t being triggered. Leads are being generated by my ads but it’s as if the information isn’t getting through to Make.

I’ve checked the connection to see if I’ve connected the right form, for example. The connections are good and this happens to me on several campaigns with several different Facebook pages (and forms).

Has anyone else noticed this phenomenon recently?
I’m also going to talk to support as this functionality is vital for my acquisition agency.

Thank you

1 Like

There were some uptime issues on Make recently, that caused scenarios to error and turn off.

Is this what you’re experiencing?

Try switching your scenario off and on again to see if that resolves it.

1 Like

Thanks for your response !

Unfortunately I’ve already tried this but it didn’t make any difference.

Interestingly, I launched some campaigns last night and they’re working fine.

At the moment I’ve got two different campaigns where I’m seeing this problem

1 Like

You solve the problem?

i had the same problem here!

When i test my page, everything is good, the FORM from WordPress Elementor send informations to make and everythng works fine!

But when i use META ADS, the information isn’t getting through to Make.